top of page
No tags yet.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Fitek je fajn!

Zakaj si je vredno kupiti spremljevalca pri načrtovanju treningov in pri doseganju ciljev? Ker ti pomaga da se organiziraš, začrtaš cilje, plane. Da si vzameš pol ure samo zase in razmisliš – kaj si sploh želiš? Kako boš premagal sam sebe, svoje šibkosti, strahove? Mogoče se jih niti ne zavedaš. Mogoče te to ovira, da še vedno nimaš volje biti aktiven?

Zabeležiš si začetne meritve in jih spremljaš vsak mesec. Že po enem mesecu, ko dejansko vidiš svoj napredek, te to neznansko motivira in želiš si še več. Zaradi manjšega uspeha vztrajaš in se trudiš. Tudi prehrana ti ne predstavlja več težave, ampak izziv. Kaj kmalu vsak ugotovi, da zdravo prehranjevanje sploh ni težko. Toliko zdravih živil lahko vneseš na svoj jedilnik, da nezdravih navad kmalu ne pogrešaš več.

Samo odločitev je tisto kar potrebujemo. Odločitev in malo trme, da bi spremenili svoj življenjski slog. Premalo smo pogumni. Premalo odločni. Mogoče si premalo želimo spremembe. Ali pa se spremembe bojimo. Najbolje nam je v coni udobja. Tukaj se nam ne more zgoditi nič, ne glede na to, kako se počutimo, kako nas boli hrbtenica in kako smo depresivni.

Nikoli se nam ne zdi pravi čas. Vsak dan isti izgovori. Ne zavedamo se, da nam bo enkrat naše telo hvaležno za vse kar bomo danes storili zanj.

Zaradi vsega tega potrebujemo pripomoček, v katerega zaupamo svoje »težave«, svoje cilje in prioritete. Zaupamo mu, kaj želimo doseči, do kdaj. Zavežemo se mu, da bomo to tudi dosegli. Vanj prilepimo svoje slike, kot zaupniku, kateri nas bo vsak mesec opomnil, da delamo prav. Nam dokazal da se trud poplača dvojno.

Pa še to – nikomur ne bo nič povedal! ;)

"Fitek" je priročen. Ni prevelik, ni premajhen. Ni prelahek, ni pretežek. Ima trdo vezavo, zato listi ne dobijo ušes. Vedno ga lahko nosimo s seboj. V službo, šolo, na trening ali na dopust. Ne dela napote v torbi. Ni prenasičen, ni vsiljiv. Ni vsiljiv z motivacijskimi mislimi, saj smo si tudi na tem področju različni. Ne pravi ti, kaj moraš, ampak ti prepusti odprt um in roke. Z njim lahko upravljaš kakor želiš, vanj beležiš tisto kar potrebuješ samo ti. Različni smo si, imamo različne želje, težave in cilje. Tudi svoje barve. Daje ti svobodo.

Uporaben je celo leto, saj ima pripravljenih 12 mesecev. Vse treninge in jedilnike imaš na enem mestu, lahko jih večkrat uporabiš, kvalitetno sestavljaš in pripravljaš vnaprej, vse je lažje. Vse kar pa je težko, je le ZAČETEK.

Je zelo uporabno, izvirno darilo. Tako za ženske, kot tudi moške. Poleg tega, da je zelo posebno in nevsakdanje, pa je tudi pripomoček, ki motivira in vzpodbuja.

bottom of page